Blog

Laat je inspireren

Tenders winnen in 2024? Laat je data zien!

House of Tenders en Summix zijn een partnerschip aangegaan om klanten meer tenders te laten winnen met een datagedreven aanpak. Je leest er hier meer over!

Kennissessie: Gamification toepassen op dashboards

Joessi Moorman, BI specialist bij Summix, vertelt over de kracht van gamification en hoe je het inzet om dashboards actiegericht te maken. Bekijk de video!

Karim heeft zijn Microsoft Fabric Analytics Engineer Associate (DP-600) certificering behaald!

Karim is sinds begin deze maand officieel Microsoft Fabric Analytics Engineer Associate (DP-600) certified.

Hoe je met gamification Power BI dashboards naar ‘the next level’ brengt!

Ontdek hoe je gamification inzet om Power BI-dashboards te verbeteren! Lees hoe spelelementen dashboards actiegericht maken en leer van praktijkvoorbeelden.

Kennissessie: Data & Ethiek

Weinig bedrijven denken aan de ethische kant van data verzamelen en verwerken. De kans op reputatie- en financiële schade is hoog. Bekijk de kennissessie!

Dashboard laten maken? Voorkom deze 9 valkuilen!

Er kan veel misgaan bij het (laten) maken van een Power BI dashboard. Hier bespreken we 9 valkuilen om op te letten – en hoe we hier bij Summix mee omgaan.

Ethisch omgaan met data? Bekijk deze handige checklist!

Leer hoe ethisch datagebruik jouw bedrijf kan versterken en beschermen. Praktische tips en een uitgebreide checklist om data op verantwoorde wijze te beheren.

Partnership tussen Summix en VionA

Lees over de samenwerking tussen Summix en VionA. Maak kennis met de voordelen van RPA (laagdrempelig automatiseren) en krijg praktische voor als je begint met RPA.

Microsoft Build 2024: Power BI updates

Microsoft Build is in volle gang in Seattle. Een Microsoft Event zou niet compleet zijn zonder spannende nieuwe functies voor Power BI! Lees hier onze samenvatting.

Optimaliseer je voorraadbeheer met data

Effectief voorraadbeheer maakt voor groothandels het verschil tussen winst en verlies. Te veel voorraad kost je geld, te weinig kost je klanten. Ontdek te kracht van data-gedreven voorraadbeheer.

Joessi heeft zijn Microsoft Power BI Data Analyst (PL-300) certificering behaald!

Ongeveer een maand geleden is Joessi gestart met zijn traineeship bij Summix. Nu, na een klein maandje, heeft hij zijn Microsoft certificering PL-300 gehaald!

Knowify en Decidas gaan samen verder als Summix

Decidas en Knowify hebben besloten om de handen ineen te slaan en samen verder te gaan onder een nieuwe naam: Summix.

KPI’s: Hou de Prestaties van je Bedrijf in de Gaten + 7 Praktische Tips

De prestaties van je bedrijf bijhouden is ontzettend belangrijk. Met Key Performance Indicators wordt dit makkelijk gemaakt. Lees hier hoe precies!

7 Manieren om Sales te Monitoren en te Motiveren

Je salesteam blijven motiveren is één van de belangrijkste dingen om te doen binnen een bedrijf. Lees hier hoe het monitoren van je sales hierbij kan helpen!

Wat is een data dashboard? Uitleg, meerwaarde & tips

Investeren in een data dashboard kan je veel tijd, moeite en middelen schelen. Lees hier hoe jij een data dashboard kunt implementeren in je bedrijf!

Datagedreven Werken: Business Intelligence voor het MKB

Business Intelligence kan je als mkb'er naar het volgende niveau tillen. Maar wat draagt datagedreven werken nu precies bij? Lees het hier!

Hoe Onttrek je Inzicht uit Data?

Bruikbare inzichten halen uit data is inmiddels een noodzaak geworden voor ieder bedrijf, hoe groot of klein ook. Lees hier hoe je inzichten onttrekt uit data!