Over Summix

Bij Summix geloven we dat je groeiambities makkelijker, beter en sneller kan realiseren als je met vertrouwen beslissingen durft te nemen. Daarom helpen wij je met data & inzichten.

Onze missie?
Data for the greater good of people

Aangenaam

Our team

Gek op data. Scherp op strategie. Maar vooral ook: leuk om mee samen te werken!

Berend Boshouwers
Mede-oprichter & CEO

Altijd in voor een potje golf ⛳
In z'n element op wintersport

b.boshouwers@summix.nl+31 6 40820740
Karim Tazmi
Mede-oprichter & CTO

Verzamelt LP's
Ondernemer sinds z'n 17ᵉ

k.tazmi@summix.nl
Jaap van Leent
Mede-oprichter & COO

Vaak op 't volleybalveld 🏐

Sinds z'n 16ᵉ ondernemer

Digitaliseert boeken

j.vanleent@summix.nl
Joessi Moorman
Business Intelligence Specialist

Esports commentator 🎙️
3x Nederlands kampioens cricket

info@summix.nl
Win Saokaew
Power BI Stagiair

Passie voor kickboksen 🥊
Voelt zich thuis in de bergen ⛰️
Zen-liefhebber

info@summix.nl

We're hiring!

Op zoek naar een plek om te groeien? Neem snel contact op.

Ons DNA

Kernwaarden

Samen ondernemen

Samen kijken we naar kansen en mogelijkheden om te benutten, en doen we wat nog nooit gedaan is.

Persoonlijk en betrokken

Wij geloven in authentiek contact en oprechte aandacht voor elkaar. Dit laten we zien in woord en daad.

Innovatief en fris

We lopen altijd voorop in groei en vernieuwing en omarmen nieuwe technologieën.

Ons verhaal

Onze benadering van data gedreven inzichten wordt gedreven door nieuwsgierigheid, een grenzeloze passie voor vooruitgang en vertrouwen in de kracht van data.

Stel je een wereld voor waarin data niet gewoon data is, maar de drijvende kracht achter elk succesverhaal. Wij zijn de motiverende aanjager in deze wereld, en verlichten je met inzichten en kennis. We houden ervan om het onbekende te verkennen, om vragen te stellen die anderen misschien niet durven te stellen en inzichten aan te reiken om jou in staat te stellen om succes te boeken. We dagen de status quo uit en omarmen de complexiteit van data als een uitdaging, niet als een obstakel.

Onze aanpak is dat we samen ondernemen, aan je zijde om je te inspireren en aan te moedigen om verder te gaan dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Data is niet slechts een verzameling feiten en cijfers; het zijn verhalen die wachten om verteld te worden. We willen die verhalen samen met jou creëren, je aanmoedigen om te dromen, te innoveren en te groeien. Zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen neemt.

Data heeft pas waarde als het begrijpelijk is. We vertalen de complexiteit van data in begrijpelijke taal en werken samen met jou om je comfortabel te laten voelen in de wereld van analyse. We geloven in open communicatie en transparantie, zodat je altijd weet waar we naartoe gaan.

Bij Summix geloven we dat de kracht van data grenzeloos is, en we zijn vastbesloten om die kracht te ontketenen. Samen zullen we opwindende ontdekkingen doen, nieuwe horizonnen verkennen en jouw organisatie naar nieuwe hoogten tillen met de kracht van data.

Welkom in een wereld waarin we data vertalen naar verhalen die verteld moeten worden. En waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Visie

Samen komen we verder

En dus breiden we ons team uit met mensen die net zo gedreven zijn door data als wij. Voor het realiseren van duurzame klantrelaties zetten we graag de extra stap. Na het inrichten van een datawarehouse en het inzichtelijk maken van data met een en enkele dashboard(s) begint het echte werk pas. Wat vertelt de data ons en wat kunnen we daar samen mee doen? Summix denkt verder.

Over een paar jaar…

Maakt een netwerk aan organisaties impactvolle beslissingen op basis van onze inzichten en kennis. Om hen nog beter van dienst te zijn, zien we de kans om nieuwe producten te (co-)ontwikkelen in onze continue reis naar innovatie.

The student becomes the master

Wij zetten ons in voor jouw groei. Daarin willen we je niet afhankelijk houden van onze kennis. Als een trotse mentor, geven we onze klanten handvatten om zelf dagelijks hun data de baas te zijn. Natuurlijk zijn we nooit ver weg voor het tackelen van een nieuwe uitdaging.