Je eigen datawarehouse

Met een eigen datawarehouse staat alle data van jouw organisatie op één centrale plek, klaar voor complexe analyses. Creëer één versie van de waarheid en maak gemakkelijk, snel en betrouwbaar strategische beslissingen.

Wat is het doel van een datawarehouse?

Het primaire doel van een datawarehouse is het samenbrengen van data uit verschillende bronnen op één centrale plek.

Dit zorgt ervoor dat al jouw bedrijfsinformatie op één plek staat, klaar voor verdere analyses, rapportages en AI-toepassingen.

Onze datawarehouses zijn ontworpen om met jouw bedrijf mee te groeien.

Wanneer zet jij de stap?

Wat zijn de voordelen van een datawarehouse?

Eén centrale plek voor data die altijd up-to-date is

Geschikt voor complexe analyses en rapportages

Schaalt mee met de groei van jouw bedrijf

Voldoet aan alle wet- en regelgeving rondom gegevensbescherming

Een datawarehouse in Microsoft Fabric

Bij Summix werken we met Microsoft Fabric. Microsoft Fabric is een uniform platform dat alle aspecten van het ontsluiten, transformeren, laden, opslaan en analyseren van data vereenvoudigt.

In tegenstelling tot traditionele oplossingen, die vaak gefragmenteerd en tijdrovend zijn, biedt Microsoft Fabric een gestroomlijnde en toegankelijke oplossing voor moderne data-uitdagingen.

Maakt complexe data-analyse toegankelijk

Integreert naadloos met Microsoft 365

Is gebruiksvriendelijk voor gebruikers van alle vaardigheidsniveau’s

Biedt robuuste beveiligings- en compliance- functies

Wat vinden klanten van Summix?

"Het interactieve karakter van de data quickscan zet aan tot nadenken en draagt bij aan de onderlinge bewustwording in het team welke KPI’s voor PortShuttle belangrijk zijn. Het ruwe idee van een dashboard is veranderd in een gestructureerd ketendashboard. De samenwerking met Berend is prettig en zorgt voor goede energie in de workshops."

Linda Borsodi

Managing Director, PortShuttle Rotterdam

“Summix wist op een natuurlijke manier de organisatie te enthousiasmeren en mee te krijgen in een data-gedreven way-of-working.”

Kees de Vreugd

COO, FIGO Pet

“Bij Summix komen kennis en kunde echt samen. Het bedrijf is niet een “sec” dashboard-bouwer, maar interesseert zich ook echt in de data.”

Alain Grotenhuis

Managing Director, Odin Warehousing & Logistics

"Dankzij de Data Quickscan van Summix hebben we een dieper inzicht gekregen in de behoeften van onze eindgebruikers. Berend heeft ons daarbij voortdurend uitgedaagd om te focussen op de waarde die onze datavisualisaties bieden aan onze beoogde klanten. De gestructureerde aanpak en interactiviteit in de sessies zijn goed en 'no nonsens'. De Data quickscan is een aanrader voor iedereen die een datadashboard wil laten ontwikkelen."

Bram Aerns

Mede-eigenaar, Edu-Metis

Tot snel!

Maak een afspraak

Bedankt! Je bericht is verzonden.
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het later opnieuw of bel ons.