Training en support wanneer jij dat nodig hebt

Het goed in gebruik nemen van onze oplossingen is een cruciale stap richting een datagedreven bedrijfscultuur. Vertrouw op externe kennis en blijf altijd up-to-date met onze trainingen en technische ondersteuning.

Vertrouwd door deze bedrijven

Odin Warehousing & Logistics
Vtransport
MEKA Steel
DataExpert
PortShuttle
Sligro
NIBE
Verbond van Verzekeraars
APK Group
PortXchange
NL in Business
Trip & Co
Edu-Metic
Figo Pet
Unigas
DGBC

Training

Met onze trainingen geven we je alle handvatten om zelf aan de slag te gaan. Zo blijf je niet afhankelijk van onze kennis, en creëer je een datagedreven bedrijfscultuur.

Blijf up-to-date van laatste ontwikkelingen

Verhoogt de productiviteit

Verbetert de besluitvorming

Huidige trainingen:

  • Power BI Basisvaardigheden Training

Technische ondersteuning

Je bent er altijd van verzekerd dat cruciale beslissingen op actuele data genomen worden. Wij zorgen ervoor dat alles up-do-date is.

Altijd actuele en betrouwbare data

Volledige ondersteuning in het geval van technische issues

Grip op kosten en gebruik

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3!

Wat vinden klanten van Summix?

"Het interactieve karakter van de data quickscan zet aan tot nadenken en draagt bij aan de onderlinge bewustwording in het team welke KPI’s voor PortShuttle belangrijk zijn. Het ruwe idee van een dashboard is veranderd in een gestructureerd ketendashboard. De samenwerking met Berend is prettig en zorgt voor goede energie in de workshops."

Linda Borsodi

Managing Director, PortShuttle Rotterdam

“Summix wist op een natuurlijke manier de organisatie te enthousiasmeren en mee te krijgen in een data-gedreven way-of-working.”

Kees de Vreugd

COO, FIGO Pet

“Bij Summix komen kennis en kunde echt samen. Het bedrijf is niet een “sec” dashboard-bouwer, maar interesseert zich ook echt in de data.”

Alain Grotenhuis

Managing Director, Odin Warehousing & Logistics

"Dankzij de Data Quickscan van Summix hebben we een dieper inzicht gekregen in de behoeften van onze eindgebruikers. Berend heeft ons daarbij voortdurend uitgedaagd om te focussen op de waarde die onze datavisualisaties bieden aan onze beoogde klanten. De gestructureerde aanpak en interactiviteit in de sessies zijn goed en 'no nonsens'. De Data quickscan is een aanrader voor iedereen die een datadashboard wil laten ontwikkelen."

Bram Aerns

Mede-eigenaar, Edu-Metis