Dashboard op maat

Met een dashboard op maat heb je alle data binnen handbereik, zodat je snel en eenvoudig strategische beslissingen kunt nemen.

Inzicht in jouw data

Als manager, directeur of ondernemer ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsdoelstellingen. Je neemt beslissingen met impact om die doelen te halen. Laat je zulke belangrijke beslissingen afhangen van een onderbuikgevoel, of neem je ze met vertrouwen?

Bij Summix maken we dashboards met behulp van Microsoft Power BI. Dé marktleider op het gebied van datavisualisatie. Toch behoefte aan andere tools? We denken graag met je mee.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk dashboard?

In één oogopslag zien hoe het gaat met jouw organisatie of afdeling

Beslissingen nemen met vertrouwen in plaats van op onderbuikgevoel

Sturen op targets, budgetten en KPI’s

Makkelijk te delen met collega’s, op elk device

Data dashboard in Power BI

Dashboards bouwen we met Microsoft Power BI. Dé marktleider op het gebied van datavisualisatie. Toch behoefte aan andere tools? We denken graag met je mee!

Integreert naadloos met Microsoft 365

Is gebruiksvriendelijk voor gebruikers van alle vaardigheidsniveau’s

Mogelijkheid tot complexe datavisualisaties

Biedt robuuste beveiligings- en compliance- functies

Wat vinden klanten van Summix?

"Het interactieve karakter van de data quickscan zet aan tot nadenken en draagt bij aan de onderlinge bewustwording in het team welke KPI’s voor PortShuttle belangrijk zijn. Het ruwe idee van een dashboard is veranderd in een gestructureerd ketendashboard. De samenwerking met Berend is prettig en zorgt voor goede energie in de workshops."

Linda Borsodi

Managing Director, PortShuttle Rotterdam

“Summix wist op een natuurlijke manier de organisatie te enthousiasmeren en mee te krijgen in een data-gedreven way-of-working.”

Kees de Vreugd

COO, FIGO Pet

“Bij Summix komen kennis en kunde echt samen. Het bedrijf is niet een “sec” dashboard-bouwer, maar interesseert zich ook echt in de data.”

Alain Grotenhuis

Managing Director, Odin Warehousing & Logistics

"Dankzij de Data Quickscan van Summix hebben we een dieper inzicht gekregen in de behoeften van onze eindgebruikers. Berend heeft ons daarbij voortdurend uitgedaagd om te focussen op de waarde die onze datavisualisaties bieden aan onze beoogde klanten. De gestructureerde aanpak en interactiviteit in de sessies zijn goed en 'no nonsens'. De Data quickscan is een aanrader voor iedereen die een datadashboard wil laten ontwikkelen."

Bram Aerns

Mede-eigenaar, Edu-Metis

Bekijk hier het demo dashboard

Tot snel!

Maak een afspraak

Bedankt! Je bericht is verzonden.
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het later opnieuw of bel ons.